Presentationsteknik

Kroppsspråk – Vad säger vi till varandra, utan att ha sagt ett ord?

Det krävs av oss alla att vi talar inför andra i olika situationer i livet, på jobbet, i skolan, på middagar och i tusen andra sammanhang. Sällan har vi fått någon träning på att göra det.

Sedan 1994 har Erika framgångsrikt hjälpt människor och anställda på företag att bli bättre talare. Med utgångspunkt från sitt yrke som skådespelerska har hon coachat nyblivna programledare på Sveriges television, truckförarutbildare, forskare och professorer, mastersstudenter och privatpersoner, fackförbund, mellanchefer och kultursamordnare och många ,många fler i presentationsteknik.

Vässa din presentationsteknik! Beställ en workshop eller ett kurspaket!

Boka Erikas populära föreläsningar, kurser och workshops i presentationsteknik med fokuskropp och röst.

Låt Erika skräddarsy ett paket för dig eller ditt företag.

Tveka inte att höra av dig!

 

KONTAKT

hoghede@gmail.com

+46704940916

”Jag har alltid haft jättesvårt att prata inför folk men med Erikas hjälp känns det inte alls lika obehagligt inför presentationen i januari.”

” Bra och snabb crash-course i presentationsteknik.”

”Jag kommer inte bara ha nytta av detta på kandidatuppsatspresentationen, utan detta kommer jag bära med mig hela livet. Jag och min uppsatspartner hade enskild presentation i Pareto. Innan redovisningen var jag jätte nervös och hade varit det i flera dagar. Efter Erikas alla tips och motiverande ord kändes det jätte bra. Jag kommer ha nytta av detta i resten av mitt liv och det är jag otroligt tacksam för.”

” Intressanta och hjälpsamma grundkoncept och tekniker som är applicerbara på många olika situationer.”

”Erika gjorde ett mycket bra jobb med att få mig att känna mig bekväm med övningarna”